VÆLG SP​ROG:  dk  uk  de

Hæve sænkebord til industri giver optimale arbejdsbetingelser

Har du en virksomhed i Danmark, hvor I har brug for et hæve sænkebord til industri? Hos Power-Lift har vi et hæve-sænkebord til industri, som skaber de optimale arbejdsbetingelser. Kan en medarbejder ikke arbejde i den rette position, kan det være særdeles uhensigtsmæssigt. Med et justerbart bord kan du indstille det, som du har lyst, således at du sidder perfekt.

Vi har mange års erfaring med at designe og udvikle de helt rette løsninger, som vores kunder efterspørger. Skal du bruge et stabilt arbejdsbord, der kan hæves og sænkes efter behov, har vi det helt rette bord til dig. Vi tilbyder hæve-sænkebord til industri til konkurrencedygtige priser.

Professionelt hæve sænkebord til industri

I arbejdsøjemed i industrien kan der forekomme situationer, hvor det vil være praktisk at have et fleksibelt arbejdsbord, der kan indstilles helt unikt til de pågældende arbejdsopgaver.

Står du meget op, og har du behov for, at der kan placeres tunge objekter på bordet?​

Med et slidstærkt og robust hæve sænkebord til industri kan du få et bord, der bliver en hjælpsom arbejdspartner og faktisk hjælper dig til at være mere effektiv og få mere fra hånden. Ved at befinde dig i stillinger, der er ergonomisk korrekte, får du et sundere arbejdsliv. Få derfor et bord, der passer nøjagtige til dig - køb et hæve sænkebord i høj kvalitet.

Få et bord til en skarp pris

Skal vi hjælpe dig med at finde det rette hæve sænkebord til industri, har vi altid en kompetent konsulent og fagspecialist, der kan rådgive og hjælpe dig. Lad os høre om dine arbejdsforhold og dine opgaver, så vi kan få indsigt i, hvad du har behov for.

Hos os får du et hæve-sænkebord til industri til en rigtig skarp pris. Kontakt os for nærmere aftale på telefon 98 23 15 11 eller send os en e-mail på powerlift@mail.dk.​​

Få et godt tilbud på løfteborde

Kontakt os i dag:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

G. POWER-LIFT ApS

Hovedgaden 79, 9460 Brovst

Telefon: ​+45 98 23 15 11

Send en e-mail

CVR: 59576518