VÆLG SP​ROG:  dk  uk  de

​Autolift til professionelle autoværksteder

Arbejder du på et værksted, hvor der er behov for en ny autolift? Hos Power-Lift er vi en kompetent og professionel virksomhed med speciale i salg af lifter, som forhandler til alle typer kunder i Danmark, der har brug for en pålidelig autolift. Når der løftes biler mange gange dagligt, er det vigtigt for såvel sikkerhed og evnen til at udføre arbejdet bedst muligt, at man har en velfungerende autolift, der kan løfte mange kilo flere gange dagligt.

Vi forhandler udelukkende lifte i høj kvalitet, vi kan stå 100% inde for, så vælg en af vores modeller, der kan passe ind i dit autoværksted. Vores lifte er fortrinsvis til professionelle autoværksteder, men kan naturligvis også anvendes af andre, der har interesse i denne form for lift.

Driftssikker og holdbar autolift

Sætter du pris på en sikker autolift i høj kvalitet, som ikke pludselig svigter, har vi den rette løsning på lager til dig.​ Vores lifte er yderst driftssikre, stabile og holdbare, hvorfor du opnår større tryghed i hverdagen.​

Som mekaniker har man daglig behov for at kunne løfte biler med henblik på at servicere og reparere dem underneden. Du kan få en autolift, der kan integreres og tilpasses dit autoværksted, så det passer perfekt i dimensionerne.

Hos Power-Lift er vi en seriøs og professionel virksomhed, der har til formål at servicere og hjælpe vores kunder med deres unikke behov. Vi gør hverdagen lettere for dem, der har behov for et redskab, der optimerer deres arbejdsdag.

Vi rådgiver dig til at vælge den rigtige løsning

Er du i tvivl om, hvilken type autolift, du skal vælge, kan du få professionel rådgivning af vores dygtige fagspecialister, som ved alt om lifter. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98 23 15 11 eller e-mail powerlift@mail.dk for at høre nærmere om vores udvalg samt blive klædt på til at vælge den løsning, der tilgodeser dine behov og budget.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

G. POWER-LIFT ApS

Hovedgaden 79, 9460 Brovst

Telefon: ​+45 98 23 15 11

Send en e-mail

CVR: 59576518